Vi gör kärlek viktigt.

Kärlek är det viktigaste i världen. Alla människor förtjänar att ha någon att dela sina liv med. Därför har vi sedan 1999 ägnat oss åt konsten att föra samman passande singlar, på rätt plats och vid rätt tidpunkt.

JustKiss är för dig som är trött på att dejta och är redo att hitta någon att dela livet med. Vår unika matchmaking-teknik gör det enkelt att hitta den person som du har störst chans att njuta av ett underbart förhållande tillsammans med.

Företaget grundades i Danmark 1999 och var en av de tidiga pionjärerna inom nätdejting. Varje år sammanför vi tusentals glada singlar och vi får ständigt tackbrev från entusiastiska människor vars livskvalitet har förbättrats avsevärt efter att de har hittat sin perfekta match genom oss. Vi är baserade i Köpenhamn i Danmark och har också kontor i London, Storbritannien och Kiev, Ukraina.

Vårt arbete utgår från en grundläggande tro på att kärlek är det viktigaste i världen. Det finns många former av kärlek. Du kan älska din familj, ditt husdjur, dina vänner och dig själv. Men de flesta av oss håller med om att romantisk kärlek är en av de starkaste och viktigaste sakerna för oss människor. Det är den typen av kärlek som vi som företag kämpar för varje dag och som motiverar oss att bli bättre och bättre. Vi kommer helt enkelt inte vara nöjda förrän alla människor har någon att dela sitt liv med.

Om du behöver hjälp med att använda vår tjänst kan du skriva till oss här.

Varför välja JustKiss:

 • En genuin upplevelse.

  En genuin upplevelse.

  Vi är här för att hjälpa människor som är redo att hitta någon att dela sitt liv med. Som medlem kommer du att träffa andra medlemmar med liknande avsikter.

 • Över 20 års erfarenhet.

  Över 20 års erfarenhet.

  Vi är bland de första dejtingtjänsterna i världen. Vår erfarenhet när det gäller kärlek, dejting och förhållanden är oöverträffad. Det kommer du att dra nytta av när du blir medlem.

 • Vi hjälper dig hela vägen.

  Vi hjälper dig hela vägen.

  Vi har en mycket hjälpsam kundservice som är tillgänglig 7 dagar i veckan och som alltid svarar inom 48 timmar. Du är aldrig ensam, vi är här för att guida dig under hela resan.

Maria från JustKiss

Låt mig hjälpa dig att hitta din perfekta match ❤️

Är du en man eller kvinna?

Tyvärr, den här webbplatsen använder funktioner som din webbläsare inte stöder.

Uppgradera till en nyare version av Firefox, Chrome, Safari eller Edge så är du redo.