Dating och relationer

Följ våra spännande artiklar och blogginlägg om singlar, relationer och kärleksliv.

Vem betalar på första dejten?

Till skillnad många av livets stora frågor så borde detta inte ge dig några nämnvärda bekymmer, men ändå blir det så: Vem ska betala för den första latten? Vad tycker du?

Redo att göra kärleken viktig?

JustKiss är dejting för dig som tycker att kärleken är viktigt. För dig, som vill investera lite av dig själv för att få hjälp från den bästa matchmaker tekniken på marknaden. Är du redo att göra kärleken viktig?

Registrera gratis profil

Känner du till den enklaste vägen till kärleken?

Följer du en liten snårig stig med grus och stenbumlingar som ger dig all världens upplevelser på vägen, eller går du på den breda boulevarden som tar dig fram till målet snabbare än du anar?

Så hittar du en partner i sommar

Åskväder och förälskelse har en sak gemensamt: Det krävs en viss spänning för att blixten ska slå ner. Här är 7 saker du kan klura över om du drömmer om en romantisk sommar.

Olycklig kärlek är inte enbart en sorg

Kärlekshistorier som slutar sorgligt är betydligt mer fascinerande än lyckliga slut. Om de inte drabbar oss själva så klart. Och när vi blir helt begeistrade av olycklig kärlek har det inget med skadeglädje eller ondska att göra. Tvärtom – kolla in teorin med de här 10 enastående, men tragiska romanserna.

Stor checklista: Är du redo för en partner?

7 enkla frågor! Ställ dem till dig själv, gör dig redo för att dejta online och öka dina chanser för att möta rätt person.

10 saker som får honom att skryta över att du är hans flickvän

Män skryter mer än kvinnor – vilket säkert beror på att män konkurrerar mer inbördes än vad kvinnor gör. Och om det finns något som kan få en man att sträcka lite extra på ryggen så är det om du är hans bästa catch.

Söker du en partner?

Hur bär du dig åt? Ser du dig omkring på måfå och hoppas att den rätta dyker upp? Eller skådar du ut över det enorma dejtinghavet på nätet medan den ena vågen av otålmodighet efter den andra väller in över dig? Med de här 5 råden blir det lättare att skjuta skarpt och få upp ögonen för den rätta partnern.

Har Amor träffat dig med en skev pil?

11 fel du aldrig ska begå om ditt hjärta fortfarande blöder efter en avvisning eller ett uppbrott.

Drömmer du om någon att dela resten av livet med?

7 bra anledningar till varför din dröm lättast går i uppfyllelse på justkiss.se – så varför inte bara sätta igång?

Drömmer du om att hitta en partner? Sluta med det...

Hur länge vill du vänta på att dina drömmar om kärlek går i uppfyllelse? Det är bättre att sätta upp ett mål, för det krävs ofta bara ett litet steg för att förändra en förpliktelselös dröm. Mål leder i regel oftare till resultat.

10 viktiga anledningar: Därför fungerar onlinedating så bra

Tid, trovärdighet, säkerhet, framgång – om du saknar en härlig partner, varför inte börja leta redan idag?

Maria från JustKiss

Låt mig hjälpa dig att hitta din perfekta match ❤️

Är du en man eller kvinna?

Tyvärr, den här webbplatsen använder funktioner som din webbläsare inte stöder.

Uppgradera till en nyare version av Firefox, Chrome, Safari eller Edge så är du redo.