Dating och relationer

Följ våra spännande artiklar och blogginlägg om singlar, relationer och kärleksliv.

Drömmer du om att hitta en partner? Sluta med det...

Hur länge vill du vänta på att dina drömmar om kärlek går i uppfyllelse? Det är bättre att sätta upp ett mål, för det krävs ofta bara ett litet steg för att förändra en förpliktelselös dröm. Mål leder i regel oftare till resultat.

Redo att göra kärleken viktig?

JustKiss är dejting för dig som tycker att kärleken är viktigt. För dig, som vill investera lite av dig själv för att få hjälp från den bästa matchmaker tekniken på marknaden. Är du redo att göra kärleken viktig?

Registrera gratis profil

7 viktiga minnesregler om du vill kamma hem en kändis

Har du någonsin dagdrömt om att dejta en kändis och känna hur folk runt omkring er tittar när ni går arm i arm genom stan? Om det ens är möjligt att få vara i fred från alla beundrare och fans, det vill säga...

10 meddelanden din date tycker om att du skickar

Vem drar till med helt galna kärleksförklaringar innan man är i ett nytt och allvarligt förhållande? Inte så många, det blir lätt lite pinsamt. Men man kan åstadkomma mycket även om man inte drar på stort.

Skön date, trevlig kille – men varför ringer han inte tillbaka?

Det börjar lovande. Och det blev ännu bättre när ni träffades. Varför hör han då inte av sig? Låt det inte ta knäcken på dig: Så här tacklar du hans tystnad.

Så hittar du en partner 2021

Corona har med alla sina utmaningar inte lämnat särskilt mycket utrymme för fest och flärd. Men om det har lärt oss något så är det att vi inte är gjorda för att vara ensamma. Därför är din timing helt perfekt om du precis börjat leta efter äkta kärlek.

Så ska du dejta om du drömmer om att gifta dig och skaffa barn

Är du splittrad mellan drömmen om att bilda familj och ångesten för att skrämma bort dina dejter genom att dela dina framtidsplaner för snabbt?

5 viktiga råd som gör det enklare att hitta drömkillen på nätet

Tro på det, lägg fram en plan och var själv så som du vill att din framtida partner ska vara. När du vrider och vänder lite på dina mönster och finjusterar dina vanor blir det lättare att få tillgång till pojkvänsbutiken.

7 viktiga frågor du bör ställa dig själv när du överväger om ni ska ses igen efter första dejten

Är er första lilla kaffedejt begynnelsen på ett nytt och underbart förhållande, eller ska ni bara säga tack och adjö och snabbt gå vidare? Om du är osäker ska du tänka efter noga innan du besvarar dessa 7 frågor.

Så förför du henne online så att hon längtar efter att träffa dig

Den goda nyheten är att det kan vara betydligt enklare att skicka rätt signaler över nätet än att ta modet till sig och bjuda en tillfällig träff på stan på en drink.

Kvinnornas topp 10: De sexigaste jobben män kan ha

Vårt jobb säger mycket om oss. Är vi kreativa, konstnärliga eller siffernördar? Det berättar även om vi är välbärgade, eller om ekonomin ligger på efterkälken. Vissa yrken hamnar betydligt högre än andra när det kommer till sexappeal, och kvinnor tänder mer på män som har dessa jobb. Finns ditt yrke med på listan?

7 galna trick som kvinnor tror funkar på män

Har du också försökt få hans uppmärksamhet på tramsiga och märkliga sätt? Det är lätt att man börjar göra lite småtokiga saker när man är förälskad, och med facit i hand gick man kanske lite för långt när man försökte kamma hem drömkillen. Dessa sju metoder fungerar helt enkelt inte.

Maria från JustKiss

Låt mig hjälpa dig att hitta din perfekta match ❤️

Är du en man eller kvinna?

Tyvärr, den här webbplatsen använder funktioner som din webbläsare inte stöder.

Uppgradera till en nyare version av Firefox, Chrome, Safari eller Edge så är du redo.