Dating och relationer

Följ våra spännande artiklar och blogginlägg om singlar, relationer och kärleksliv.

7 viktiga frågor du bör ställa dig själv när du överväger om ni ska ses igen efter första dejten

Är er första lilla kaffedejt begynnelsen på ett nytt och underbart förhållande, eller ska ni bara säga tack och adjö och snabbt gå vidare? Om du är osäker ska du tänka efter noga innan du besvarar dessa 7 frågor.

Redo att göra kärleken viktig?

JustKiss är dejting för dig som tycker att kärleken är viktigt. För dig, som vill investera lite av dig själv för att få hjälp från den bästa matchmaker tekniken på marknaden. Är du redo att göra kärleken viktig?

Registrera gratis profil

Skrämmar du bort kvinnorna genom att vara för needy?

När något är klängigt så fastnar det ofta på oss, men när en person är klängig så händer oftast det motsatta – alla flyr för ingen vill vara ihop med en kille som är lika limmad som Karlsons klister. Så hur undviker man att bli för ivrig?

Tarvlig eller superman? Gör aldrig de här 5 sakerna på en date

Hur är man maskulin och ridderlig på helt rätt sätt utan att vara genomskinlig eller slå i MeToo-muren? På en date kan du börja med att undvika de här 5 flopparna.

Har du svårt att hålla värmen när energipriserna löper amok?

Ska vi hjälpa dig hitta världens bästa värmekälla medan priserna på el, gas och träpellets stiger samtidigt som temperaturen faller?

Här är de 15 största deal breakers på första dejten

Vissa deal breakers är uppenbara. Om din date dricker hejdlöst, är ovårdad eller visar sig vara markant – på gränsen till komiskt – annorlunda än vad profilen visar, ja då är det bara att säga adjö. Det finns fler stoppklossar – som dessa 15.

Så tacklar du gamla besvikelser om de hindrar dig från att ge kärleken en ny chans

Har det förflutnas synder – och besvikelser – satt klorna i dig så att du inte vågar dejta och leta efter en ny partner? Finn dig inte i det.

6 säkra svar när hon säger att hon behöver space

Orden kan ta luften ur en. Du trodde att allt var bra, men nu säger din date eller partner att hon behöver space. Hon behöver vara själv. Så vad svarar du? Och vad gör du?

Så dejtar du någon som har varit singel riktigt länge

Var försiktigt med att gå för hårt på en man eller kvinna som har levt själv länge. Du riskerar att de skakar bort dig, som när en hund skakar bort sand från pälsen.

7 tecken på att du har hittat en helt fantastisk man

Tar han det med ro när du tappar humöret? Kan du räkna med honom – och får han din passion att spraka, skrattet att bubbla?

20 gulliga idéer som smälter din kärleks hjärta

Vill du hålla passionen vid liv? Det gör du enklast genom att begeistra din partner – eller kommande partner – med små och stora överraskningar. Du kan prova det här...

Så vet du att hon har en crush på dig

10 tecken på att din date är glad för att träffa dig och drömmer om att du ska bli hennes partner.

Maria från JustKiss

Låt mig hjälpa dig att hitta din perfekta match ❤️

Är du en man eller kvinna?

Tyvärr, den här webbplatsen använder funktioner som din webbläsare inte stöder.

Uppgradera till en nyare version av Firefox, Chrome, Safari eller Edge så är du redo.