Dating och relationer

Följ våra spännande artiklar och blogginlägg om singlar, relationer och kärleksliv.

12 tecken på att du träffat rakt i hjärtat på din nya fling

Älskar – älskar inte – älskar – älskar inte... Tvivlar du på om din nya fling känner samma sak? Vissa tecken kan man nästan inte missa.

Redo att göra kärleken viktig?

JustKiss är dejting för dig som tycker att kärleken är viktigt. För dig, som vill investera lite av dig själv för att få hjälp från den bästa matchmaker tekniken på marknaden. Är du redo att göra kärleken viktig?

Registrera gratis profil

Så avslöjar rösten om din date är galen i dig

Du kan lyssna dig till om din date är brännhet, varm, ljummen eller likgiltig. Vår röst avslöjar mycket och därför är tonläget både en måttstock på attraktion och en attraktionsmagnet.

Gör du alltid vad du känner för?

Hur bra är du på att vara spontan och agera på plötsliga infall? Om ditt liv är en lång radda av upprepningar och rutiner så kanske du borde prova att koppla bort autopiloten?

Känner du till den enklaste vägen till kärleken?

Följer du en liten snårig stig med grus och stenbumlingar som ger dig all världens upplevelser på vägen, eller går du på den breda boulevarden som tar dig fram till målet snabbare än du anar?

10 meddelanden din date tycker om att du skickar

Vem drar till med helt galna kärleksförklaringar innan man är i ett nytt och allvarligt förhållande? Inte så många, det blir lätt lite pinsamt. Men man kan åstadkomma mycket även om man inte drar på stort.

Är du uttråkad eller tillfreds som singel?

Känner du igen någon av de här 10 negativa tankarna? Gör dig själv en tjänst – ge dem en makeover.

Vem betalar på första dejten?

Till skillnad många av livets stora frågor så borde detta inte ge dig några nämnvärda bekymmer, men ändå blir det så: Vem ska betala för den första latten? Vad tycker du?

På en skala från 1 till 10: Hur viktigt är det första intrycket?

Om det inte är en tvivellös tia så är det i alla fall en sjua. Sju sekunder tar det att bilda ett intryck av varandra. Tänk en gång extra på det – sju sekunder!

Kan man förälska sig i någon man inte har träffat?

Onlinedating kan höja känslan av samhörighet, och många säger att de har förälskat sig redan innan de träffades i verkliga livet. Men kan man verkligen skruva upp de varma känslorna med ett klick?

Så pratar du dig in i din dates hjärta

Har du hört uttrycket "att prata byxorna av någon"? Det låter lite fånigt, men vägen till din dates hjärta går genom örat. Om du säger rätt saker – och håller dig borta från att säga fel saker – så bryter du inte bara isen, du smälter den!

10 viktiga anledningar: Därför fungerar onlinedating så bra

Tid, trovärdighet, säkerhet, framgång – om du saknar en härlig partner, varför inte börja leta redan idag?

Maria från JustKiss

Låt mig hjälpa dig att hitta din perfekta match ❤️

Är du en man eller kvinna?

Tyvärr, den här webbplatsen använder funktioner som din webbläsare inte stöder.

Uppgradera till en nyare version av Firefox, Chrome, Safari eller Edge så är du redo.