Dating och relationer

Följ våra spännande artiklar och blogginlägg om singlar, relationer och kärleksliv.

Ditt personliga sommarhoroskop 2022 🌟

Går du en varm sommar till mötes? Läs vad stjärnorna säger om dina chanser till kärlek och romantik de kommande månaderna.

Redo att göra kärleken viktig?

JustKiss är dejting för dig som tycker att kärleken är viktigt. För dig, som vill investera lite av dig själv för att få hjälp från den bästa matchmaker tekniken på marknaden. Är du redo att göra kärleken viktig?

Registrera gratis profil

10 tjejsaker som får män att drömma sig bort

Problemet när man generaliserar är så klart att det inte kan tillämpas på alla. Men ändå – känner du igen några av de här tjejsakerna? Män hatar dem, så är det bara.

7 myter om kärlek och onlinedating

När det handlar om att hitta kärleken på nätet så bromsas våra förhoppningar då och då eftersom vi har bestämda föreställningar om både det ena och det andra. Men stämmer de? Vill du testa dessa sju påståenden och se om de stämmer?

10 goda råd till dig som har svårt med kvinnor för att du är för mjuk

Varför får banditen med de rappa replikerna och glimten i ögat ha mer sex än den snälla Mr. Nice Guy? Ja, varför? Med de här tio tricksen undviker du att uppfattas som för snäll och mjäkig.

Vad kvinnor egentligen menar när de säger... 😉

Självfallet säger kvinnor precis vad de menar. Klart och tydligt. Men inte varje gång! Du bestämmer själv om du vill lära dig eller le mot dessa exempel.

Han säger att han älskar dig – men är det en lögn?

Har du någon gång förväxlat falsk kärlek med den äkta varan? Känner du igen förnimmelsen av att gå på äggskal i ett struligt förhållande? Äkta kärlek gör dig glad och lätt i hjärtat.

Sätter du fälleben på dig själv i jakten på kärleken?

I jakten på kärleken blir vi ibland blockerade av rädsla. Som en tung byrå bakom dörren står den och förhindrar varje möjlighet eller chans att komma fram. Men rädsla har ofta sitt ursprung i fantasin. Lite som barndomens monster under sängen.

Tar du chansen när den kommer?

Världen är full av möjligheter – är du bra på att identifiera dem? Ditt liv – och ditt dejtande – blir roligare när du vågar släppa sargen och slå till när chansen visar sig.

7 bra frågor till din date

Krullar sig tårna vid tanken på att landa i en pinsam ööh-öööh-situation på en date? Släta ut dem bara. Med lite förberedelser slipper du att samtalet hamnar i lä.

Håller du på att tappa tålamodet med att hitta en partner?

10 goda råd till dig som funderar över varför det är så svårt att hitta kärleken.

Gå före i kön till kärleken – så förbättrar du din datingprofil

Alla hjärtans dag utan en partner är som en låda som har gått i baklås – det medför inget gott! Men varför gå miste om allt det roliga? Din datingprofil är nyckeln...

Maria från JustKiss

Låt mig hjälpa dig att hitta din perfekta match ❤️

Är du en man eller kvinna?

Tyvärr, den här webbplatsen använder funktioner som din webbläsare inte stöder.

Uppgradera till en nyare version av Firefox, Chrome, Safari eller Edge så är du redo.