Dating och relationer

Följ våra spännande artiklar och blogginlägg om singlar, relationer och kärleksliv.

7 saker du aldrig ska göra om du vill ha en partner

Det finns massor du KAN göra när du vill hitta kärleken, och det finns vissa saker du SKA göra. Det finns dessutom garanterat en hel del saker du längtar efter att göra, och precis lika mycket som du inte vågar göra. Men har du tänkt på att det också finns vissa saker du helt enkelt aldrig ska göra? Som du överhuvudtaget-aldrig-någonsin-ALDRIG ska göra!

Redo att göra kärleken viktig?

JustKiss är dejting för dig som tycker att kärleken är viktigt. För dig, som vill investera lite av dig själv för att få hjälp från den bästa matchmaker tekniken på marknaden. Är du redo att göra kärleken viktig?

Registrera gratis profil

5 simpla råd som lyfter din date

Målet med onlinedating är tydligt – det ska leda till offlinedejter. Det är en partner – inte en brevvän, som vi drömmer om och därför gäller det också att man är förberedd när man ses i verkligheten.

Är vi ett par eller?

Är vi – eller är vi inte ett par? Den underliga gråzonen där vi inte helt kan definiera ett nytt förhållande kan vara ganska besvärlig. Istället för att trampa vatten kan du trycktesta ert förhållande med hjälp av dessa 6 tecken.

Sant eller falskt? Vad tycker du om dessa 6 kärleksklischéerna?

Du har säkert hört dem alla förut – kärleken kommer när du slutar leta – kvinnor älskar "bad boys" – det finns fler fiskar i sjön – motsatser attraheras till varandra... Men stämmer de?

Så pratar du dig in i din dates hjärta

Har du hört uttrycket "att prata byxorna av någon"? Det låter lite fånigt, men vägen till din dates hjärta går genom örat. Om du säger rätt saker – och håller dig borta från att säga fel saker – så bryter du inte bara isen, du smälter den!

10 goda råd till dig som har problem med kvinnor för att du är för mjuk

Varför får banditen med de snabba replikerna och glimten i ögat mer sex än den trevliga Mr. Nice Guy? Ja varför då? Med dessa tio tips undviker du att uppfattas som för snäll – och mjuk.

Det här ska du veta om du är dålig på att flörta på internet

Flörtar du också över tangentbordet? En trevlig flört är den snabbaste vägen till en supertrevlig date.

Hur vet jag om han tycker om mig?

Älskar – älskar inte? Tänk om du kunde läsa hans tankar eller vara en fluga på väggen när han anförtror sig till sin bästa vän? Här är 15 tecken som avslöjar att han tycker om dig.

Vem betalar på första dejten?

Till skillnad många av livets stora frågor så borde detta inte ge dig några nämnvärda bekymmer, men ändå blir det så: Vem ska betala för den första latten? Vad tycker du?

Gör du alltid vad du känner för?

Hur bra är du på att vara spontan och agera på plötsliga infall? Om ditt liv är en lång radda av upprepningar och rutiner så kanske du borde prova att koppla bort autopiloten?

Den här färgen höjer din sexappeal

Röd är kärlekens färg, men det är inte nödvändigtvis den färg som gör dig mest attraktiv. Det finns också andra toner på färgskalan som gör dig mer tilldragande – och sätter din date i gungning.

Maria från JustKiss

Låt mig hjälpa dig att hitta din perfekta match ❤️

Är du en man eller kvinna?

Tyvärr, den här webbplatsen använder funktioner som din webbläsare inte stöder.

Uppgradera till en nyare version av Firefox, Chrome, Safari eller Edge så är du redo.