Dating och relationer

Följ våra spännande artiklar och blogginlägg om singlar, relationer och kärleksliv.

10 smarta sätt att attrahera din drömkvinna

Vill du ha 10 av vetenskapens starkaste bud på hur du får kvinnors uppmärksamhet? Trots att du knappast ser ut som Bradley Cooper eller George Clooney? Inte ens lite?

Redo att göra kärleken viktig?

JustKiss är dejting för dig som tycker att kärleken är viktigt. För dig, som vill investera lite av dig själv för att få hjälp från den bästa matchmaker tekniken på marknaden. Är du redo att göra kärleken viktig?

Registrera gratis profil

12 tecken på att du träffat rakt i hjärtat på din nya fling

Älskar – älskar inte – älskar – älskar inte... Tvivlar du på om din nya fling känner samma sak? Vissa tecken kan man nästan inte missa.

Varför pratar min nya partner om sitt ex?

Är det okej eller är det inte okej om ens partner pratar om sitt ex hela tiden? Hur reagerar du?

7 saker du aldrig ska göra om du vill ha en partner

Det finns massor du KAN göra när du vill hitta kärleken, och det finns vissa saker du SKA göra. Det finns dessutom garanterat en hel del saker du längtar efter att göra, och precis lika mycket som du inte vågar göra. Men har du tänkt på att det också finns vissa saker du helt enkelt aldrig ska göra? Som du överhuvudtaget-aldrig-någonsin-ALDRIG ska göra!

När är man redo för ett nytt förhållande?

Definitivt inte när man efter ett uppbrott fortfarande ligger hoprullad i sängen som en vingklippt fågel! Men när då?

Kan man förälska sig i någon man inte har träffat?

Onlinedating kan höja känslan av samhörighet, och många säger att de har förälskat sig redan innan de träffades i verkliga livet. Men kan man verkligen skruva upp de varma känslorna med ett klick?

Ska din innersta dröm gå i uppfyllelse?

– Börja med att stanna upp. Gör något som ger dig en liten smula andrum i vardagen, säger coachen och terapeuten Henrik Milo. Han har flera års erfarenhet av att hjälpa människor utveckla sin potential och leva ut sina livsdrömmar. Läs fler av hans goda råd här.

6 bevis på att du ska ta vara på tiden i sänghalmen

Vet du att ett bra sexliv stärker immunförsvaret, hjälper dig hålla vikten nere och humöret uppe, ja, det är generellt hälsofrämjande och livsförlängande! Så trots corona finns det en bra anledning till att hoppa i säng med någon.

Visste du att de här 10 dragen hos kvinnor attraherar män?

Vi känner ju till många av de fysiska drag och egenskaper hos kvinnor som män sällan kan motstå. Vetenskap backar upp några av dem.

5 simpla råd som lyfter din date

Målet med onlinedating är tydligt – det ska leda till offlinedejter. Det är en partner – inte en brevvän, som vi drömmer om och därför gäller det också att man är förberedd när man ses i verkligheten.

Är vi ett par eller?

Är vi – eller är vi inte ett par? Den underliga gråzonen där vi inte helt kan definiera ett nytt förhållande kan vara ganska besvärlig. Istället för att trampa vatten kan du trycktesta ert förhållande med hjälp av dessa 6 tecken.

Maria från JustKiss

Låt mig hjälpa dig att hitta din perfekta match ❤️

Är du en man eller kvinna?

Tyvärr, den här webbplatsen använder funktioner som din webbläsare inte stöder.

Uppgradera till en nyare version av Firefox, Chrome, Safari eller Edge så är du redo.