Dating och relationer

Följ våra spännande artiklar och blogginlägg om singlar, relationer och kärleksliv.

Fizzling vs Ghosting: Därför kan det tysta farvälet vara det svåraste att hantera

I dejtingvärlden har vi efterhand blivit bekanta med fenomenet ghosting - den plötsliga och oförklarliga försvinnandet från en person man dejtar. Men det finns ett annat, mer smygande fenomen som kan göra ett ännu större intryck på vårt självförtroende: fizzling.

Redo att göra kärleken viktig?

JustKiss är dejting för dig som tycker att kärleken är viktigt. För dig, som vill investera lite av dig själv för att få hjälp från den bästa matchmaker tekniken på marknaden. Är du redo att göra kärleken viktig?

Registrera gratis profil

Så bryter du isen på första dejten

Har du fjärilar i magen för att du har en trevlig date inbokad i kalendern, eller flaxar dem för att du är rädd för att ert första möte kommer bli besvärligt – kanske rent av pinsamt? Dessa 5 tips och tricks kan vara till stor hjälp för dig.

Singellivets skuggsida: När ensamheten gör sig påmind och vännerna är få

Selv i vår hyperanslutna värld kan ensamheten vara en trogen följeslagare för många singlar. Men hur navigerar man i ett samhälle där det kan kännas som om äkta vänskap är en sällsynthet? Vi utforskar den dolda ensamheten och den ständiga jakten på meningsfulla relationer. Är du redo att se ditt eget sociala landskap i en ny ljus?

När familjen inte godkänner din nya partner: Så här hanterar du situationen

Kärlek kan vara svårt nog i sig själv, men när din familj inte godkänner din nya flamma kan det kännas som om hela världen är emot dig.

Från förälskelse till verklighet: Kan den första konflikten stärka ditt förhållande?

I början av varje nytt förhållande finns det ofta en period av intensiv förälskelse, där allt verkar perfekt och paret känner sig oövervinnerliga. Men när tiden går och vardagens realiteter börjar sätta in är det oundvikligt att paret kommer att stöta på sin första konflikt.

Från vänner till älskare: 10 steg för att erövra hans hjärta utan att riskera vänskapen

Kärlek kan ofta hittas precis framför oss och det är inte ovanligt att utveckla romantiska känslor för en nära vän. Men hur navigerar man från vänskap till en romantisk relation utan att riskera den goda vänskapen?

Dejtingdilemma: Varför har jag alltid sån otur med män?

Känner du igen känslan av att alltid ha otur med män? Är du trött på att hamna i samma olyckliga förhållanden om och om igen? Du är inte ensam. Många kvinnor står inför detta ständiga dejtingdilemma och undrar vad de gör fel.

Ska du på en hett midsommar-date?

Kan du tänka dig något mer romantiskt än en ljus midsommarkväll, där det inte bara är eldflammorna från bålet som håller dig varm?

Genomskåda hans avsikter: 7 tecken på att han tar dig på allvar

Vi har alla varit där - du träffar en fantastisk kille och du kan inte riktigt genomskåda om han är lika intresserad av dig som du är av honom. Vissa män är bra på att dölja sina avsikter, men lyckligtvis finns det sätt att avkoda deras beteende på.

12 tecken på att du träffat rakt i hjärtat på din nya fling

Älskar – älskar inte – älskar – älskar inte... Tvivlar du på om din nya fling känner samma sak? Vissa tecken kan man nästan inte missa.

Tvekan om bröllopsklockan: Förstå kvinnors ambivalens mot äktenskap

Följ med på en ärlig och öppenhjärtig resa in i kvinnors tankar om äktenskap. Från fjärilar i magen till kalla fötter, vi dyker ner i alla de känslor som kan få en kvinna att tveka när det kommer till det stora "ja".

Maria från JustKiss

Låt mig hjälpa dig att hitta din perfekta match ❤️

Är du en man eller kvinna?

Tyvärr, den här webbplatsen använder funktioner som din webbläsare inte stöder.

Uppgradera till en nyare version av Firefox, Chrome, Safari eller Edge så är du redo.