Dating och relationer

Följ våra spännande artiklar och blogginlägg om singlar, relationer och kärleksliv.

Så hittar du en partner i sommar

Åskväder och förälskelse har en sak gemensamt: Det krävs en viss spänning för att blixten ska slå ner. Här är 7 saker du kan klura över om du drömmer om en romantisk sommar.

Redo att göra kärleken viktig?

JustKiss är dejting för dig som tycker att kärleken är viktigt. För dig, som vill investera lite av dig själv för att få hjälp från den bästa matchmaker tekniken på marknaden. Är du redo att göra kärleken viktig?

Registrera gratis profil

Drömmer du om att hitta en partner? Sluta med det...

Hur länge vill du vänta på att dina drömmar om kärlek går i uppfyllelse? Det är bättre att sätta upp ett mål, för det krävs ofta bara ett litet steg för att förändra en förpliktelselös dröm. Mål leder i regel oftare till resultat.

10 viktiga anledningar: Därför fungerar onlinedating så bra

Tid, trovärdighet, säkerhet, framgång – om du saknar en härlig partner, varför inte börja leta redan idag?

10 överraskande och oromantiska fördelar med att vara två

Åh alltså kärleken! Den fyller oss både när den är där och när den inte är där. Men förälskelse, samhörighet, intimitet och romantik är långt ifrån de enda fördelarna med att vara den ena hälften i en duo.

Så bryter du isen på första dejten

Har du fjärilar i magen för att du har en trevlig date inbokad i kalendern, eller flaxar dem för att du är rädd för att ert första möte kommer bli besvärligt – kanske rent av pinsamt? Dessa 5 tips och tricks kan vara till stor hjälp för dig.

Därför blir du aldrig för gammal för att få en partner

Med åldern får du erfarenhet och rynkor – bra och dåligt – men det definierar inte vem du är. Så vad är det som håller tillbaka dig om du saknar att ha en partner? Ett fast förhållande och en smula sex gör underverk för din hälsa, ditt humör och din livslängd.

Därför rusar han illa kvickt från krogen

Det finns icebreakers – ord och handlingar som lyfter stämningen på en ny dejt, och så finns det dealbrakers. Här är 10 anledningar till varför han blixtsnabbt springer iväg från krogen. Man skulle kunna kalla dem för din att-inte-göra-lista för att uppnå framgång.

12 tips som gör dig (betydligt mer) eftertraktad

Händer det att du får alldeles för få svar när du skriver till någon? Gör dig själv och din profil en snabb servicekontroll. Små ändringar kan göra en stor skillnad – både för onlinedejting och livet i stort.

Så ser dina chanser att hitta någon ut efter corona

Vad tror du kommer hända när vi inte längre måste sitta dolda bakom munskydd och hålla alla våra möten digitalt? Våra lyckohormoner bubblar över och då ska vi ut och leva (kärleks) livet.

7 viktiga minnesregler om du vill kamma hem en kändis

Har du någonsin dagdrömt om att dejta en kändis och känna hur folk runt omkring er tittar när ni går arm i arm genom stan? Om det ens är möjligt att få vara i fred från alla beundrare och fans, det vill säga...

10 meddelanden din date tycker om att du skickar

Vem drar till med helt galna kärleksförklaringar innan man är i ett nytt och allvarligt förhållande? Inte så många, det blir lätt lite pinsamt. Men man kan åstadkomma mycket även om man inte drar på stort.

Maria från JustKiss

Låt mig hjälpa dig att hitta din perfekta match ❤️

Är du en man eller kvinna?

Tyvärr, den här webbplatsen använder funktioner som din webbläsare inte stöder.

Uppgradera till en nyare version av Firefox, Chrome, Safari eller Edge så är du redo.