7 galna trick som kvinnor tror funkar på män

Om du så bara känner igen ett av de nedanstående exemplen från dig själv – eller en yngre variant av dig själv, så ta det lugnt – du är långt ifrån den enda som försökt dig på dessa galna knep. Men tror du helt ärligt att de funkar? De män som vi har pratat med säger blankt nej…

1. Vänta med att svara

En klassisk kvinnomanöver: Att ”straffa” med tystnad för att man hamnat i ett halvt krig om att vara tillgänglig. Tankegången går vanligtvis så här: Han har inte svarat mig på flera timmar. Är han ens intresserad? Vad inbillar han sig? Nu låter jag bli att svara tills imorgon, så kan han ju gå och fundera över vad jag har för mig. Smaka på sin egen medicin… Det är ju på det hela taget fint att hitta en någorlunda bra balans mellan vad man ger och vad man tar. Men det fungerar inte på sikt. Han kommer kanske undra över den plötsliga radiotystnaden, men sen är det inte mer med det. Elden i hans blick och aktiveringen av hans primitiva jaktinstinkt infinner sig inte.

“Nu kommer han vara rädd för att han begått sitt livs största misstag, tänker du. Men män resonerar inte så”

Du antar att tafattheten ska leda till en uppenbarelse som får honom att ändra sitt tillvägagångssätt. Han ska bli rädd för att du är med någon annan, och att han har begått sitt livs största misstag. Men så resonerar inte män. Om du svarar om en stund eller senare ikväll spelar ingen roll. Han blir varken mer eller mindre intresserad och engagerad för det. Gör vad du känner för helt enkelt.

2. Måla upp en tråkig kväll som spännande

Dina fredagsplaner involverade att se på Harry Potter och äta popcorn. Ensam. Och snubben du dejtar ska ut och dricka drinkar med sina kollegor. Han hör inte av sig – han är ute och roar sig, och du får lust att iscensätta din egen festliga verklighet. Med hjälp av sociala medier är det enkelt att lägga upp festliknande bilder följt av 🥂🎉💄 för att få hans uppmärksamhet och signalera att allt glider på. Skål!

Och när han skriver till dig på söndagen och frågar om din helg, så kryddar du till historien, som nu varken innehåller Potter eller popcorn, så att den låter än mer spännande. Men den här sortens charader förändrar inte hans känslor för dig. Om han gillade dig innan, så gillar han dig fortfarande. Och om han tvivlade innan, så gör han det nu också, även om du varit ute och slagit klackarna i taket med stans elit. Håll dig bara till sanningen – och låt honom berätta om hans fest.

3. Lägga upp ett citat eller en låt på sociala medier

Du lägger upp citat på Instagram i stil med ”You can’t be wise and in love at the same time”, eller lägger upp en låt på Facebook med ett hemligt budskap om dina känslor… Det funkar inte! Han förstår inte att det finns ett samband mellan ert senaste möte och det som Lana Del Rey sjunger i andra versen. Det betyder något för dig, och du kan känna texten hela vägen in i magen medan du sjunger med hemma i vardagsrummet. Men andra delar nödvändigtvis inte din upplevelse. Säg istället vad du vill rakt ut. Män, hintar och känslor är sällan en bra kombination.

4. Prata om män

Om det står ett helt regemente av män som är helt galna i dig, så kommer nog drömkillen bli det också. Har du tänkt så? Och av den anledningen berättat/hintat till/ljugit om hur eftertraktad du är? Dålig idé. Om du på en dejt börjar berätta om alla killar som hela tiden skriver till dig, så finns det en stor risk för att han blir irriterad och tänker något i stil med, vad angår det mig? Sannolikheten för att han kommer till slutsatsen att du är uppmärksamhetskrävande och osäker, den är ganska stor. Med all rätt! Låt bli att göra det bara.

5. Småflörta med andre

I samma bollpark hittar vi det gamla hederliga jag-flörtar-med-andra-för-att-se-hans-reaktion-tricket. SURPRISE: Det funkar inte heller! Han kan till och med tappa lusten och inte vilja dejta dig. Medan många kvinnor tycker om att en man visar små – gulliga – tecken på svartsjuka, så uppfattar inte män det på samma sätt. Svartsjuka är dåligt. Punkt. Om du vill testa hans känslor eller få hans uppmärksamhet är det ett dåligt redskap att flörta till höger och vänster. Han kommer varken tänka eller säga: ”Efter att jag såg hur du flörtade med Simon förstod jag hur fantastisk du är, och hur mycket jag vill ha dig för mig själv”. Så ge honom din fulla uppmärksamhet när ni är ute. Det kommer ta dig betydligt längre.

6. Sexiga aktiviteter

I stil med punkt två har du kanske övervägt att hitta på sexiga aktiviteter eller något liknande, som du tänkte skulle ge honom heta tankar om dig och därmed fånga hans intresse? Tror du att hans dopaminnivåer stiger för att skriver ett meddelande och avslöjar att du är en mästare på Stagleg Pincha-ställningen på yogamattan? Dessvärre inte – om han inte ser dig som ett potentiellt booty-call det vill säga. Och det kan du få reda på från hans reaktion på ditt subtila, retsamma yogameddelande.

“Jag var inte så intresserad av henne. Men sen upptäckte jag att hon avgudade poledancing…”

Jo visst, för en kort stund ger du honom en upphetsande visuell bild av dig på näthinnan. Men det är inte avgörande för huruvida han faller för dig, eller inte. Har du någonsin hört en man säga: Jag var inte så intresserad av henne. Men sen upptäckte jag att hon avgudade poledancing, och då blev jag plötsligt blixtförälskad, och idag är vi gifta…?

7. Välj en lätt sallad

De flesta dejter med en potentiell partner utspelar sig på ett kafé eller en restaurang. Vad i hela friden ska man beställa då? Tacoskal eller nachos supreme är i alla fall inte en bra idé – särskilt inte i den inledande fasen. Men har du någon gång valt en cesarsallad istället för en fettig bearnaiseburgare för att framstå mer som en lady? Då är du inte ensam. Men de flesta män lägger inte märket till att du signalerar att du är kvinnlig och bedårande bara för att du väljer en sallad. Tvärtom, de flesta män gillar en kvinna med sund aptit. Så nästa gång du ska på dejt ska du äta det du är sugen på. Spröda tacoskal är dock fortfarande en dålig idé.

Redo att göra kärleken viktig?

JustKiss är dejting för dig som tycker att kärleken är viktigt. För dig, som vill investera lite av dig själv för att få hjälp från den bästa matchmaker tekniken på marknaden. Är du redo att göra kärleken viktig?

Registrera gratis profil
Maria från JustKiss

Låt mig hjälpa dig att hitta din perfekta match ❤️

Är du en man eller kvinna?

Tyvärr, den här webbplatsen använder funktioner som din webbläsare inte stöder.

Uppgradera till en nyare version av Firefox, Chrome, Safari eller Edge så är du redo.