Är du uttråkad eller tillfreds som singel?

Det du tror på blir dina tankar. Det du tänker blir din verklighet... Den indiska andliga ledaren Mahatma Gandhi skrev en gång en dikt om hur uppfattningar blir vår skepnad. Dikten hittar du längst ner, och den har inspirerat oss till att lista 10 negativa tankar som begränsar mer än de gynnar. Känner du igen någon av dem? Gör dig själv en stor tjänst – ge dem en makeover.

1. Det leder nog ingenvart

Makeover: Varför inte? Jag tror på det och ger det en chans, för vad har jag att förlora? Det är betydligt roligare att gå ut och träffa någon än att sitta hemma och känna sig ensam. Låt oss se vad som händer.

2. Jag är säkert för gammal

Makeover: Det finns andra i min ålder som också känner sig ensamma. Om de kan gå på dejt kan jag också det, och då blir ingen av oss för gammal eftersom vi är jämnåriga.

3. Varför skulle det funka för mig?

Makeover: Alla känner någon som har hittat kärlek på internet. Onlinedejting har blivit helt normalt, och det måste vara ett tecken på att det funkar. Varför skulle det inte funka för mig?

4. Jag orkar inte med fler nederlag

Makeover: Nu lämnar jag det förflutna. Det som har hänt avgör inte vad som kommer hända framöver. Jag ska vara positiv och attrahera det jag vill ha.

5. Jag tror inte jag kommer förstå hur det funkar

Makeover: Jag kan försöka. Kanske lyckas det, och jag känner kanske någon som kan ge mig goda råd?

6. Usch, det är ju pinsamt

Makeover: Det är 2021! Alla hänger på internet, inklusive de jag eventuellt går på dejt med. Jag måste komma över min förlägenhet som är helt obefogad.

7. Jag försöker bara en gång

Makeover: En dejt? Jag kommer lägga för stor vikt vid den. Om jag däremot går ut med många nya människor kommer de mindre lyckade eller misslyckade dejterna inte påverka mig. Jag kastar mig ut i det!

8. Onlinedejting är opersonligt

Makeover: Onlinedejting är väldigt effektivt. När jag träffar någon ute på stan vet jag inte om de är singel, och om vi i så fall är en bra matchning. Med matchmaking och min dejtingapp har jag betydligt högre chans att hitta en partner.

9. Hen måste ta mig som jag är, annars kan det kvitta

Makeover: Det är första gången vi träffas, och hen vet inte vilken snäll och rolig människa jag är ännu. Det första intrycket ska vara så bra som möjligt – så jag köper en ny skjorta! Då har jag den till en annan gång också...

10. Hen tycker kanske att jag är tråkig

Makeover: Ingen går på dejt med en förväntan om att det kommer bli ett fiasko, då är det bättre att stanna hemma. Som utgångspunkt har vi alltså båda en positiv attityd och är inställda på att tycka om varandra när vi träffas första gången.

Läs också: Därför blir du aldrig för gammal för att få en partner

“Your beliefs become your thoughts,
Your thoughts become your words,
Your words become your actions,
Your actions become your habits,
Your habits become your values,
Your values become your destiny.”
―Gandhi


Redo att göra kärleken viktig?

JustKiss är dejting för dig som tycker att kärleken är viktigt. För dig, som vill investera lite av dig själv för att få hjälp från den bästa matchmaker tekniken på marknaden. Är du redo att göra kärleken viktig?

Registrera gratis profil
Maria från JustKiss

Låt mig hjälpa dig att hitta din perfekta match ❤️

Är du en man eller kvinna?

Tyvärr, den här webbplatsen använder funktioner som din webbläsare inte stöder.

Uppgradera till en nyare version av Firefox, Chrome, Safari eller Edge så är du redo.