Värme och hjärtan i brand – ska du fira midsommar med din nya flamma?

Har du planer för midsommar? Midsommarafton med dopp i det blå och en himmel där ljuset aldrig riktigt försvinner, det är det perfekta upplägget för en date.

Maria Christiansen
Författare

Åh, midsommarens ljusa nätter, de är skapade för att delas med någon! Har du planer för midsommar? Om inte så kan du passa på att skapa några, för en sådan magisk afton med ljumma vindar och en himmel som aldrig riktigt mörknar, det är det perfekta upplägget för en date.

Sommarfesten så här års, när dygnet har som flest ljusa timmar, är en urgammal tradition som vi alla delar i vårt avlånga land. Även om det kanske inte blir några stora sammankomster på ängarna med midsommarstång och små grodorna så finns mystiken fortfarande kvar.

Detta är ett utmärkt tillfälle att ge dig ut på date om du inte har några planer! Varför lägga sju blommor under kudden, när du kan hitta rätt person redan från start?

😉

Med en profil på justkiss.se bäddar du för att hitta den man eller kvinna du drömmer om. Justkiss.se var en av de första nätdejtingtjänster i Norden och vi är stolta över att många, många tusentals personer som haft ett medlemskap hos oss har hittat kärleken.

Läs också: Tar du chansen när den kommer?

Har du inte väntat tillräckligt länge?

Ingen annanstans går det så snabbt och krångelfritt att komma i kontakt med de människor som du passar perfekt med. Det beror särskilt på den unika matchmaker-tekniken på justkiss.se, och för vissa verkar det kanske oromantiskt att leta efter kärleken med hjälp av algoritmer, men tänk på det: Du får plötsligt ett enormt försprång eftersom du inte behöver förhålla dig till alla de människor som du inte har något gemensamt med – och har du inte redan väntat tillräckligt?

Onlinedating har efter coronarestriktioner och nedstängningar fått en enorm boost, för vart skulle man bege som om man ville hitta kärleken om inte internet? Många av oss har ryggat tillbaka från att dejta virtuellt, men plötsligt blev vi vana vid affärsmöten, föräldramöten och alla möjliga typer av möten på Teams, Zoom, Facetime eller Skype. Och ärligt talat, varför inte prova på en försiktig virtuell flört?

Magisk afton

En ny date innebär alltid en viss spänning. Har vi bra samtal? Tänder vi på varandra? På midsommarafton finns det åtminstone en garanti för magi. Hämningarna släpper, lusten att göra kvällen minnesvärd fortplantar sig i sommarens brännande hetta.

Och står era hjärtan då också i brand? Det kommer tiden avslöja. Om du avtalar en date med en snygg kille eller vacker tjej det vill säga...

Läs också: Därför är det en bra idé att betala för din datingprofil

Är du redo för kärlek?

Tusentals singlar väntar inne.

Är du redo för kärlek?

Tusentals singlar väntar inne.

Är du redo för kärlek?

Tusentals singlar väntar inne.