Drömmer du om någon att dela resten av livet med?

7 bra anledningar till varför din dröm lättast går i uppfyllelse på justkiss.se – så varför inte bara sätta igång?

Maria Christiansen
Författare

Är du beredd på lite huvudräkning? Omkring 10 procent av alla vuxna svenskar har dejtat eller dejtar online. Vi är ungefär 7,8 miljoner människor över 18 år här i landet, så det är alltså nästan 780 000 personer som har klickat eller klickar sig in på en dejtingsida. Nu var procenten en uppskattning, så låt oss justera det till… Ska vi säga 700 000? Det är fortfarande väldigt många män och kvinnor, eller hur?

Onlinedejting har länge varit ett helt legitimt och normalt – och smart – sätt att träffa nya människor på. Ett år med begränsade möjligheter att träffas med hemarbete och social distansering har varit en extra drivkraft i de förhoppningsfulla kärleksklicken, och självfallet också i de mer köttsliga och lustfyllda ska-vi-ligga-klicken. Det är något färre kvinnor än män som använder internet för att hitta en date, och merdelen är under 45 år. Men både användarens kön och ålder, liksom deras anledning till varför de letar efter en partner, varierar på de olika dejtingtjänsterna.

Om du drömmer om att hitta en partner som du kan dela resten av livet med så finns det många bra anledningar till varför du ska använda justkiss.se.

Här kommer sju stycken:

1. Livets kärlek

När justkiss.se grundades i Danmark år 1999 under namnet single.dk var vi pionjärer inom dejtinguniversumet, och många tusentals par har under de senaste 22 åren hittat varandra via våra tjänster. Justkiss.se är redan från start skapat för människor som drömmer om att hitta sitt livs kärlek. Den man eller kvinna som man ska dela resten av livet med.

2. Matchmaking-teknologi

Har ni gemensamma intressen och värderingar? Det kan ofta ta lite tid innan man får svaret på dessa frågor, men med den unika matchmaking-teknologin på justkiss.se är det enkelt att hitta den partner som delar någorlunda samma intressen och livsperspektiv.

Läs också: 12 tips som gör dig (betydligt mer) eftertraktad

3. Litet land – många medlemmar

Sverige är ett litet land, och inom datingsammanhang kan man argumentera för att det är något bra. Geografin förhindrar inte oss från att träffas eftersom avstånden i regel inte är enorm. Med över 60.000 aktiva medlemmar är justkiss.se en ganska stor och landstäckande butik, och med så många medlemmar finns det en hög chans för att du kommer hitta den rätta.

4. Stor spridning mellan åldrarna

Vissa tjänster riktar sig mot särskilda grupper eller människor med specifika intressen. Det kan vara sidor som kombinerar en bestämd sport med dating, eller så kan det vara sidor som kopplar samman människor som vill ha förpliktelse lösa träffar – och sex. På justkiss.se finns det en stor åldersfördelning mellan våra medlemmar och därför kan vi med förtroende säga att det aldrig är för sent för att hitta kärleken.

5. Många artiklar

På justkiss.se finns det ett massivt arkiv med artiklar som innehåller spännande intervjuer och artiklar om singelliv, förhållanden, appar för online dating och alla de känslor som uppstår i kärlekens svallvågor: Förälskelse, avundsjuka, ensamhet, drömmar och förhoppningar. Det finns dessutom artiklar fulla med praktiska råd kring online dating, och även opraktiska. De sistnämnda utgörs främst av läsning som ska sprida roliga historier om t.ex. dejter som var ofrivilligt komiska eller om vad man ska göra för att kamma hem en kändis.

Läs också: 5 tips till dig som saknar en partner

6. Kundservice i toppklass

På justkiss.se lägger vi stort fokus på användarvänlighet. Våra medlemmar ska uppleva framgångar och därför har vi utvecklat vår kundservice med svarsgaranti på 24-48 timmar, oavsett om det gäller problem med hemsidan eller om man har frågor om abonnemanget eller profilen. Våra medlemmar står aldrig ensamma. De kan söka upp hjälp när de vill, alla dagar i veckan.

7. Sannolikhet för framgång

De flesta kommer nog skriva under på att parförhållanden är en oförutsägbar konstellation. Det kan knaka, det kan gå åt skogen, bära eller brista, vissna eller blomstra... Men ett amerikanskt forskningsprojekt har konstaterat att par som träffat varandra online är mer lyckliga och mindre benägna att skilja sig än par som har träffat varandra på andra sätt. Och på justkiss.se har alla medlemmar samma mål: Att hitta den rätta. Sannolikheten för att lyckas i kärlekslivet är därför markant bättre här.

Så varför inte bara sätta igång?

Läs också: Därför är det en bra idé att betala för din dejtingprofil

Är du redo för kärlek?

Tusentals singlar väntar inne.

Är du redo för kärlek?

Tusentals singlar väntar inne.

Är du redo för kärlek?

Tusentals singlar väntar inne.