Så får du en kvinna som kan backa med släp

Älskar du tanken på en superwoman? Här är 10 tips på hur du smälter hennes händiga hjärta.

Maria Christiansen
Författare

Självsäkerhet är sexigt. Självsäkra människor sticker ut i mängden. Det är något med hur de vilar i sig själva som är så attraktivt. Men det kanske också är lite skrämmande?

Det sistnämnda kanske du nickar ja till om du är tokig i en superwoman. En sån där klok, stark och självständig kvinna som hela tiden klår dig i backgammon och kan backa med släp? Och vad ska då till för att smälta hennes hjärta? Vi ger dig 10 bud:

1. Ge plats

Överväldiga inte henne med meddelanden – ge henne plats – hon har säkert fullt upp med både det ena och det andra.

2. Gör henne tjänster

Hon är inte van vid att be om hjälp, så hon blir glad om du gör henne en tjänst utan att fråga först.

3. Av med kaptensmössan

Hon klär sig gärna i kaptensmössan, men när hon tar av den – och resten av sina kläder – finns det en hög chans för att hon vill ha en allomfattande man. Det kan vara lite delikat att erkänna att man vill ha en dominant man när man är en självständig superkvinna. Det kräver balans – och respekt.

4. Förtjäna hennes tillit

Var ärlig och uppriktig, då vet hon att hon kan lita på dig. Vem orkar lägga tid på idioter som är oärliga? Hon gör i vart fall inte det.

Läs också: 7 myter om kärlek och onlinedating

5. Ta beslut

Var aldrig vacklande. En slapp vad-tycker-du-attityd kryper i kroppen på henne, och hon gillar när någon har beställt ett bord eller tagit liknande initiativ. Stå fast vid vad du tycker, oenighet är inte samma sak som konflikt – en livlig diskussion är helt okej.

6. Lär henne något nytt

Hon älskar utmaningar, så har du en hobby som du kan introducera henne för?

7. Har du en passion?

Sätter du själv ribban högt? Har du en passion? Hon har stora förväntningar på andra, men ibland kan det också vara bra att få ner henne på jorden lite.

8. Hitta på något kul

Hon är nyfiken och tycker inte att man alltid behöver följa den utstakade stigen. Hitta på något fantasifullt, kreativt och spontant. Det ordinära är no-go.

9. Var tålmodig

Människor med stor auktoritet kan vara ganska otåliga. – Hur lång tid kan det ta att fixa ditten och ordna datten? Be aldrig en otålig kvinna att slappna av. Aldrig!

10. Galant och romantisk

Ja, hon kan snällt öppna dörrar och korka upp en vinflaska, men lite ridderlig uppförsel är inte fel. Och bara för att man är självständig, skarp och händig så kan man ändå hänföras av en romantisk man som kysser en i nacken. Är det inte hela idén med att ha en partner? Släpet kan hon ju redan backa in i garaget...

Läs också: Tar du chansen när den kommer?

Är du redo för kärlek?

Tusentals singlar väntar inne.

Är du redo för kärlek?

Tusentals singlar väntar inne.

Är du redo för kärlek?

Tusentals singlar väntar inne.